Objectius

El projecte “Viu i Treballa al Ripollès” s’impulsa amb l’objectiu principal de potenciar l’experiència de viure i treballar al Ripollès a perfils que valorin aquests valors associats a la comarca.

La nostra web, motor de difusió del projecte, ofereix un espai  informatiu i un acompanyament a les persones i empreses interessades en establir-se al Ripollès per desenvolupar la seva carrera professional. 

Us convidem a endinsar-vos a la web i consultar tots els recursos del territori que estan a la vostra disposició!

Objectius Específics:

L'EXPERIÈNCIA DE VIURE I TREBALLAR AL RIPOLLÈS

Captar talent forà potenciant l’experiència de viure i treballar al Ripollès a perfils que valorin els  valors associats a la comarca: NATURA, TEMPS I SALUT, TRANQUIL·LITAT.

PLATAFORMA “VIU I TREBALLA AL RIPOLLÈS

Posar en marxa la plataforma “Viu i Treballa al Ripollès  i oferir així un espai informatiu i un acompanyament a les persones i empreses interessades en establir-se al Ripollès per desenvolupar la seva carrera professional.

CONECTAR NECESSITATS PERSONES/EMPRESES

Orientació a les persones interessades, i servei de consultoria per les empreses per aconseguir-los hi candidats que cobreixin les seves necessitats de talent.

COORDINACIÓ AMB LES OFERTES D’HABITATGE

Coordinació amb les ofertes d’habitatge existents i valoració dels habitatges buits amb col·laboració amb promotores interessades en la comarca.

Estàs interessat/da? Contacta'ns!

Envia'ns un missatge i de seguida ens posarem amb contacte amb tu.

  1. POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES.
    Truca’ns o envia’ns un WhattsApp per a qualsevol dubte concret. També et convidem a inscriure’t al nostre butlletí per estar al corrent de tot el que passa a la comarca i quines oportunitats oferim.
  2. FAREM LA PRIMERA ENTREVISTA.
    Ens agradaria conèixer-te  de forma telemàtica o presencial per saber què és el que necessites i en quin moment estàs.
  3. SUPORT EN LA TEVA TRANSICIÓ.
    T’ajudem a conèixer tots els recursos que el Ripollès posa al teu abast. T’assessorem en el coneixement de serveis de la comarca, la recerca d'ofertes adients al teu perfil, t’aproximem a les empreses del territori, i t’ajudem en la cerca d’habitatge.
  • Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de totes les oportunitats:

14 + 8 =

Obrir Chat!
Parlem?
Hola!
Si tens alguna mena de dubte o consulta, parla'm!