Antecedents

Després de la situació de davallada econòmica que va provocar la pandèmia de la covid 19; i amb la voluntat d’analitzar les mancances i reptes de futur de la comarca; s’activen un seguit d’accions per fer del Ripollès una comarca més competitiva i adaptada a la nova realitat.

Aquesta estratègia s’inicia amb un procés participatiu per elaborar el Pla Ripollès 30!

Un Pla de Reactivació Socioeconòmica del Ripollès amb la inclusió d’actors, entitats, associacions i organitzacions representatives del territori que assumeixen la responsabilitat compartida d’impulsar  30 projectes amb resultats a curt, mitjà i llarg termini, amb horitzó al 2030.

Es defineixen unes línies d’actuació on la UIER se’n fa actor responsable i neix el projecte “Viu i Treballa al Ripollès” amb l’objectiu de promoure una comarca amb pobles vius i competitius, i donar resposta als actuals reptes demogràfics i de desindustrialització.

Estàs interessat/da? Contacta'ns!

Envia'ns un missatge i de seguida ens posarem amb contacte amb tu.

  1. POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES.
    Truca’ns o envia’ns un WhattsApp per a qualsevol dubte concret. També et convidem a inscriure’t al nostre butlletí per estar al corrent de tot el que passa a la comarca i quines oportunitats oferim.
  2. FAREM LA PRIMERA ENTREVISTA.
    Ens agradaria conèixer-te  de forma telemàtica o presencial per saber què és el que necessites i en quin moment estàs.
  3. SUPORT EN LA TEVA TRANSICIÓ.
    T’ajudem a conèixer tots els recursos que el Ripollès posa al teu abast. T’assessorem en el coneixement de serveis de la comarca, la recerca d'ofertes adients al teu perfil, t’aproximem a les empreses del territori, i t’ajudem en la cerca d’habitatge.
  • Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de totes les oportunitats:

3 + 7 =

Obrir Chat!
Parlem?
Hola!
Si tens alguna mena de dubte o consulta, parla'm!